eGym bij GO-FIT Mechelen

eGym bij GO-FIT Mechelen

eGym staat voor de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Ben je druk met werk, gezin en sociaal leven?

Onze eGym Fitness is dé perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar gewoon weinig tijd hebben

arrow-down

Alle voordelen op een rijtje

  • FUN - Door gamification (balletjes pakken) word je qua tempo door de workout begeleid en behaal je punten
  • GEMAK - Na elke 6 trainingen doe je een nieuwe krachtmeting en wissel je van trainingsmethode
  • RESULTAAT - Progressie wordt opgeslagen op jouw eigen app en die van onze coaches
  • EENVOUD - trainingsgewicht, duur en type training worden automatisch bepaald
  • VEILIG – Alle apparaten worden automatisch ingesteld op jouw lengte en niveau
  • FLEXIBEL – Focus op lichaamshouding voor meer flexibiliteit

Hoe werkt eGym?

Met een uitgebreide intake brengt een coach jouw huidige gezondheid nauwkeurig in kaart. Je voert verschillende testen uit op de revolutionaire HUB waar jouw biologische leeftijd op het gebied van kracht, cardio, flexibiliteit én metabolisme inzichtelijk wordt. De hub herkent disbalansen in jouw spiergroepen die na verloop van tijd over kunnen gaan in klachten.

Wanneer jouw gezondheid en doelstellingen goed in kaart zijn gebracht starten we op de volautomatische toestellen van eGym. Deze worden helemaal op maat ingesteld op jouw lichaam en trainingsdoel. In 30 minuten heb jij een volledige training afgerond en dat met veel meer resultaat dan op normale fitnesstoestellen. Trainen was nog nooit zo makkelijk, veilig, leuk en efficiënt.

Vraag een Gratis Dagpas aan

eGym Fitness Hub

De Fitness Hub voert verschillende metingen en analyses uit, waaronder lichaamsanalyse en flexibiliteitstesten.

Daarnaast biedt het inzicht in de fysieke conditie en persoonlijke doelen. Vooruitgang is de route naar succes en doordat je je progressie eenvoudig kunnen bekijken na elke training, blijf je enorm gemotiveerd!

Meer informatie?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Edith

"GO-FIT Mechelen is de eerste fitness waar ik na enkele maanden nog steeds even gemotiveerd ben als bij de start. Dit komt door de huiselijke sfeer (de eigenaars en trainers kennen je bij naam), de persoonlijke begeleiding en het eGym-programma waarbij je objectief je vooruitgang kunt opvolgen. Er is ook een uitgebreid aanbod aan groepslessen, welke gewoon mee inbegrepen zijn in je lidmaatschap. De fitness is volledig uitgerust en er heerst een hele leuke en aangename sfeer om te sporten. Geen ego-trippers die tot ergernis toe alle aandacht opeisen 😉 Als je het mij vraagt: twijfel niet, GO-FIT Mechelen is echt de beste prijs-kwaliteit en een dikke aanrader! "

Edith

Alex

"Ondanks dat ik een Racing Mechelen supporter ben, kom ik hier graag trainen. "In het hol van de leeuw" het stadion van KV Mechelen! Ik train bij GO-FIT Mechelen ondertussen al sinds december 2013 en heb de overgang meegemaakt van de Nekkerspoelstraat naar het stadion van KV. Welgemeend proficiat voor de prachtige infrastructuur en vriendelijke begeleiders!"

Alex

Kaat

"Bij de eerste keer dat ik samen met mijn mama in GO-FIT Mechelen binnenkwam riep ik spontaan: "Hier wil ik komen trainen". Bij een bezoek aan een ander fitnesscentrum heb ik direct het tegenovergestelde gezegd.... En inderdaad hier voel ik mij fantastisch! Ik volg groepslessen en ik train met de eGym toestellen."

Kaat

Mrabti (speler KV Mechelen)

"Als voetbalspeler van KV kom ik hier revalideren. Gelukkig is hier alles voorhanden om mijn training uit te voeren. Onder toeziend oog van kinesisten Bart en Dieter hoop ik snel opnieuw speelklaar te zijn."

Mrabti (speler KV Mechelen)

Dries

"Dankzij de zeer goede begeleiding van GO-FIT kan ik opnieuw sporten zonder pijn"

Dries

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Over GO-FIT Mechelen

GO-FIT in Mechelen is dé fitnessclub die jou op weg helpt naar een nieuwe fittere, gezondere en slankere leefstijl. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Dagpas en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met fitness bij GO-FIT Mechelen

Maak kennis met fitness bij GO-FIT Mechelen