• header

Ervaar GO-FIT nu met een gratis dagpas fitness

GO-FIT in Mechelen en Tremelo helpt je die 1e stap zetten! Daarom nodigen we je uit voor een gratis dagpas fitness, zodat je zelf ervaart dat fitness bij GO-FIT bij jou past. 

Bij GO-FIT ben je verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die je nodig hebt om jouw doelstelling te halen. Leen (36): "Ook ik was onzeker, maar dankzij de fantastische begeleiding voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij GO-FIT."

Stel niet uit, start met een gratis dagpas fitness
 

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

GO-FIT in Mechelen en Tremelo is dé plek voor fitness , groepslessen en ons unieke resultaatprogramma. Bij GO-FIT ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Nieuws

  • Groepslessen 17 juni t/m 8 september

    Zomerrooster GO-FIT Mechelen

    Lees meer
  • Get your Summer body at GO-FIT Tremelo!

    Drie maanden sporten in Tremelo!

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.