Bezig met laden...

Edith (30)

Edith
 "GO-FIT Mechelen is de eerste fitness waar ik na enkele maanden nog steeds even gemotiveerd ben als bij de start. Dit komt door de huiselijke sfeer (de eigenaars en trainers kennen je bij naam), de persoonlijke begeleiding en het eGym-programma waarbij je objectief je vooruitgang kunt opvolgen. Er is ook een uitgebreid aanbod aan groepslessen, welke gewoon mee inbegrepen zijn in je lidmaatschap. De fitness is volledig uitgerust en er heerst een hele leuke en aangename sfeer om te sporten. Geen ego-trippers die tot ergernis toe alle aandacht opeisen 😉 Als je het mij vraagt: twijfel niet, GO-FIT Mechelen is echt de beste prijs-kwaliteit en een dikke aanrader! " 

Vraag een gratis dagpas aan

Kerim Mrabti (28)

Kerim Mrabti
Als voetbalspeler van KV kom ik hier revalideren. Gelukkig is hier alles voorhanden om mijn training uit te voeren. Onder toeziend oog van kinesisten Bart en Dieter hoop ik snel opnieuw speelklaar te zijn.

Vraag een gratis dagpas aan

Dries (26)

Dries
Dankzij de zeer goede begeleiding van GO-FIT kan ik  opnieuw sporten zonder pijn

Vraag een gratis dagpas aan

Kaat (25)

Kaat
Bij de eerste keer dat ik samen met mijn mama  in GO-FIT Mechelen binnenkwam riep ik spontaan: "Hier wil ik komen trainen". Bij een bezoek aan een ander fitnesscenter heb ik direct het tegenovergestelde gezegd.... En inderdaad hier voel ik mij fantastisch! Ik volg groepslessen en ik train met de eGym toestellen.

Vraag een gratis dagpas aan

Chris (40)

Chris

Afgelopen zomer kregen we van onze werkgever de mogelijkheid om te trainen bij GO-FIT, en na een enthousiaste toelichting van Katrien schreef ik me in. De eerste maand begon ik met trainen zoals ik dat altijd al deed: met een eigen trainingsschema. Al snel merkte ik dat ik zoals vroeger geen progressie maakte, en ik vroeg me constant af of ik de oefeningen wel correct uitvoerde. Na een tijd sprak mijn collega Bjorn me aan over het eGym-programma dat hij volgde: 'Fit en slank in 30 minuten'. Met volle goesting en een deskundige uitleg van trainer Nicky begon ik ook aan het eGym-avontuur. De toestellen werden op mijn maat ingesteld, er werd een objectieve krachtmeting gedaan, en het trainingsgewicht werd zo heel precies bepaald. Geen gedoe meer met zelf uitzoeken wat het beste is.

De eerste keer dat ik een meting deed op de leg press kwam mijn maximale kracht uit op 157 kilo. Na zes trainingen moet je een nieuwe krachtmeting doen, en toen had ik al 207 kilo. Een verhoging van 50 kilo! Dat gaf me een enorme boost. We zijn nu 3 maanden verder en ik heb echt mijn ding gevonden. Het trainingsschema verandert elke 6 trainingsdagen naargelang je trainingsdoel, waardoor dezelfde reeks toestellen toch een andere 'feel' krijgen. Ik kijk intussen echt uit naar de trainingen, en ik voel me altijd een beetje verloren als ik door omstandigheden niet kan gaan sporten :)

GO-FIT is voor mij de ideale omgeving: de mensen die er werken zijn stuk voor stuk sympathiek en enthousiast, en je kan er met al je vragen terecht. Daarnaast trainen er geen 'ego-sporters' zoals in andere gyms, enkel mensen die willen bewegen en gezonder leven zonder neer te kijken op anderen.

Vraag een gratis dagpas aan

Alex (75)

Alex
Ondanks dat ik een Racing Mechelen supporter  ben, kom ik hier graag trainen. "In het hol van de leeuw" het stadion van KV Mechelen!
Ik train bij GO-FIT Mechelen ondertussen al sinds december 2013 en heb de overgang  meegemaakt van de Nekkerspoelstraat naar het stadion van KV.
Welgemeend proficiat voor de prachtige infrastructuur en vriendelijke begeleiders!

Vraag een gratis dagpas aan

Katrien (34)

Katrien
Na drie maanden trainen met eGym voel ik dat mijn armen een pak sterker zijn geworden. Wanneer ik boodschappen naar huis draag, heb ik opmerkelijk meer kracht!

Vraag een gratis dagpas aan
Gratis dagpas

Vraag een gratis dagpas aan