Bezig met laden...

Chris (40)

Chris

Afgelopen zomer kregen we van onze werkgever de mogelijkheid om te trainen bij GO-FIT, en na een enthousiaste toelichting van Katrien schreef ik me in. De eerste maand begon ik met trainen zoals ik dat altijd al deed: met een eigen trainingsschema. Al snel merkte ik dat ik zoals vroeger geen progressie maakte, en ik vroeg me constant af of ik de oefeningen wel correct uitvoerde. Na een tijd sprak mijn collega Bjorn me aan over het eGym-programma dat hij volgde: 'Fit en slank in 30 minuten'. Met volle goesting en een deskundige uitleg van trainer Nicky begon ik ook aan het eGym-avontuur. De toestellen werden op mijn maat ingesteld, er werd een objectieve krachtmeting gedaan, en het trainingsgewicht werd zo heel precies bepaald. Geen gedoe meer met zelf uitzoeken wat het beste is.

De eerste keer dat ik een meting deed op de leg press kwam mijn maximale kracht uit op 157 kilo. Na zes trainingen moet je een nieuwe krachtmeting doen, en toen had ik al 207 kilo. Een verhoging van 50 kilo! Dat gaf me een enorme boost. We zijn nu 3 maanden verder en ik heb echt mijn ding gevonden. Het trainingsschema verandert elke 6 trainingsdagen naargelang je trainingsdoel, waardoor dezelfde reeks toestellen toch een andere 'feel' krijgen. Ik kijk intussen echt uit naar de trainingen, en ik voel me altijd een beetje verloren als ik door omstandigheden niet kan gaan sporten :)

GO-FIT is voor mij de ideale omgeving: de mensen die er werken zijn stuk voor stuk sympathiek en enthousiast, en je kan er met al je vragen terecht. Daarnaast trainen er geen 'ego-sporters' zoals in andere gyms, enkel mensen die willen bewegen en gezonder leven zonder neer te kijken op anderen.

Vraag een gratis dagpas aan

Christian (59)

Christian

Omdat ik diabetespatiënt ben, heb ik tien maanden geleden de beslissing gemaakt om bij GO-FiT te gaan sporten. Dankzij mijn training, en de prima opvolging van de trainers, moet ik sinds kort geen insuline meer nemen. Ik wil dan ook graag het volledige team bedanken voor alle steun.

Vraag een gratis dagpas aan

Mik (68)

Mik

Door de professionele begeleiding van de GO-FiT trainers kon ik veilig trainen, ondanks mijn knieblessure. Langzaam werd ik sterker, en intussen voel ik me beter dan ooit!

Vraag een gratis dagpas aan

Josiane (59)

Josiane

Ik werd bijna 2 maanden geleden lid van GO-FiT Mechelen, en ik heb nog geen dag spijt gehad van die beslissing. De goesting om meer te bewegen neemt nog elke dag toe, en de energie stroomt door mijn lichaam. Toffe bende! Enthousiaste begeleiding! Dynamische groepslessen! Blij dat ik mag deel uitmaken van deze fitnessclub en mag mee bouwen aan een energieker Vlaanderen.

Vraag een gratis dagpas aan

Filip (52)

Filip

Trainen op het eGym-circuit is ideaal als je weinig tijd hebt, maar wel véél zin om te trainen.

Vraag een gratis dagpas aan

Katrien (34)

Katrien
Na drie maanden trainen met eGym voel ik dat mijn armen een pak sterker zijn geworden. Wanneer ik boodschappen naar huis draag, heb ik opmerkelijk meer kracht!

Vraag een gratis dagpas aan
Gratis dagpas

Vraag een gratis dagpas aan