• header

Chris (40)

Afgelopen zomer kregen we van onze werkgever de mogelijkheid om te trainen bij GO-FIT, en na een enthousiaste toelichting van Katrien schreef ik me in. De eerste maand begon ik met trainen zoals ik dat altijd al deed: met een eigen trainingsschema. Al snel merkte ik dat ik zoals vroeger geen progressie maakte, en ik vroeg me constant af of ik de oefeningen wel correct uitvoerde. Na een tijd sprak mijn collega Bjorn me aan over het eGym-programma dat hij volgde: 'Fit en slank in 30 minuten'. Met volle goesting en een deskundige uitleg van trainer Nicky begon ik ook aan het eGym-avontuur. De toestellen werden op mijn maat ingesteld, er werd een objectieve krachtmeting gedaan, en het trainingsgewicht werd zo heel precies bepaald. Geen gedoe meer met zelf uitzoeken wat het beste is.

De eerste keer dat ik een meting deed op de leg press kwam mijn maximale kracht uit op 157 kilo. Na zes trainingen moet je een nieuwe krachtmeting doen, en toen had ik al 207 kilo. Een verhoging van 50 kilo! Dat gaf me een enorme boost. We zijn nu 3 maanden verder en ik heb echt mijn ding gevonden. Het trainingsschema verandert elke 6 trainingsdagen naargelang je trainingsdoel, waardoor dezelfde reeks toestellen toch een andere 'feel' krijgen. Ik kijk intussen echt uit naar de trainingen, en ik voel me altijd een beetje verloren als ik door omstandigheden niet kan gaan sporten :)

GO-FIT is voor mij de ideale omgeving: de mensen die er werken zijn stuk voor stuk sympathiek en enthousiast, en je kan er met al je vragen terecht. Daarnaast trainen er geen 'ego-sporters' zoals in andere gyms, enkel mensen die willen bewegen en gezonder leven zonder neer te kijken op anderen.

Nieuws

  • Groepslessen 17/6 - 8/6

    Zomerrooster GO-FIT Mechelen

    Lees meer
  • Get your Summer body at GO-FIT Tremelo!

    Drie maanden sporten in Tremelo!

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.