• header

TienerFitFun

Ben je tussen 9 en 16 jaar en wil je graag samen met andere leeftijdsgenoten aan fitness doen? Kom dan als de bliksem naar één van onze GO-FiT vestigingen en schrijf je in voor de enige, de echte, de supercoole TienerFitFun! Samen met je vrienden en vriendinnen kan je: conditie en kracht trainen op onze roeiers, fietsen, steps, krachttoestellen en buikspieroefeningen

 

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 


Sportschool GO-FIT in Mechelen en Tremelo is dé plek voor individueel fitness , groepsfitness  en ons unieke resultatenprogramma. Bij GO-FIT ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Nieuws

  • Groepslessen 17/6 - 8/6

    Zomerrooster GO-FIT Mechelen

    Lees meer
  • Get your Summer body at GO-FIT Tremelo!

    Drie maanden sporten in Tremelo!

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.