• header

Wil jij ook beter bewegen?

Ben jij op zoek naar een fitnesscentrum in Mechelen of Tremelo? Wil je starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is GO-FIT hét fitnesscentrum voor jou! Aan de hand van ons advies bouwen we een traject op jouw maat. Je coach motiveert en ondersteunt je richting de gewenste resultaten. Een engagement van beide kanten met 100% resultaat, geschikt voor jong en oud (vanaf 16 jaar)!

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start meteen de juiste begeleidingsformule uit te kiezen. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welke formule het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.
 

 

GO-FIT in Mechelen en Tremelo is dé plek voor fitness , groepslessen  en ons unieke resultaatprogramma. Bij GO-FIT ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Nieuws

  • De GO-FIT Academy

    Wij vinden ‘BETER BEWEGEN’ zo belangrijk dat we er ook opleidinge...

    Lees meer
  • Back in Shape Project

    GO-FIT heeft een nieuw trainingsprogramma! Word fitter en slanker met he...

    Lees meer
Meer nieuws