Over GO-FIT Mechelen

Fitnessclub GO-FIT Mechelen is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, eGym en personal training. Bij GO-FIT ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

Over GO-FIT Mechelen
arrow-down

Waarom fitness bij GO-FIT?

Vertrouwde omgeving
Vertrouwde omgeving

Voel je thuis en sport in een vertrouwde omgeving met kracht en cardioapparatuur, zonder wachtrijen. GO-FIT is de ideale plek om te starten met fitness.

eGym
eGym

EGYM is de leider in de ontwikkeling van de nieuwste fitness technologie. Word fit met EGYM in trainingen van 30 minuten!

Waar jij jouw focus op legt groeit
Waar jij jouw focus op legt groeit

Door middel van training onder begeleiding van top trainers en onze unieke coaching methodiek helpen we jou aan een fit en energiek leven,

Professionele begeleiding
Professionele begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Maak kennis met het team

<h4>Lucia | Commercieel Medewerker</h4>

Lucia | Commercieel Medewerker

Lucia is de mater familias van GO-FIT. Sinds jaar en dag is ze mee een drijvende kracht achter de fitness en bekommert ze zich om het welzijn van het sportcentrum én haar klanten.

Ze staat graag voor je klaar aan de balie voor wat informatie, advies of een fijne babbel.

<h4>JP | Zaakvoerder</h4>

JP | Zaakvoerder

First move well, then move often: een leuze waar we bij GO-FIT Mechelen rotsvast in geloven en die rechtstreeks uit de mond van Jean-Pierre komt. Jean-Pierre is er van overtuigd dat beter bewegen de juiste weg is naar een goede en blijvende gezondheid en verkondigde dit al in zijn kinepraktijk. Ook al werkt hij nu fulltime bij GO-FIT, zijn 24 jaar ervaring als manueel therapeut komen dagelijks van pas.

Opleidingen
✓ Master Kinesitherapie
✓ Master Biomedische wetenschappen
✓ Certificaat Professioneel Sportadviseur

<h4>Yani | Trainer</h4>

Yani | Trainer

Enthousiaste Crossfitter en voetballer

Opleidingen
✓ Bachelor Sport en Bewegen
✓ Lesgever GO-Cross

<h4>Robbe | Trainer</h4>

Robbe | Trainer

Robbe zette zijn eerste stappen in GO-FIT als stagiair. Nu hij zijn Master lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen behaald heeft, maakt hij deel uit van het vaste begeleidingsteam. Daarnaast is hij conditie-en krachttrainer bij de Vlaamse Zwemfederatie. Robbe is geïnteresseerd in alles wat met bewegen te maken heeft, maar zijn voorliefde ligt vooral bij thaiboksen.

Opleidingen
✓ Master lichamelijk opvoeding en bewegingswetenschappen

<h4>Kristof | Trainer</h4>

Kristof | Trainer

Kristof Huts is licentiaat in de Lichamelijke Opvoeding en behaalde in 2007 zijn doctoraat Lichamelijke Opvoeding aan de Vrije Universiteit Brussel. Zijn expertise domeinen zijn hoofdzakelijk houdingstraining en bewegingsanalyse/sportbiomechanica. Hij is docent aan de Vrije Universiteit Brussel en de Universiteit Hasselt en begeleidde reeds verschillende beloftevolle jongeren en elite atleten. Daarnaast stelt hij regelmatig zijn expertise ter beschikking van (inter)nationale topsportfederaties en was hij organisator en spreker op tal van congressen, symposia, studiedagen en seminaries.

Opleidingen
✓ Doctor in de Lichamelijke Opvoeding

<h4>Senne | Trainer</h4>

Senne | Trainer

Wie aan Senne denkt, denkt automatisch aan sport. Hij is er al van jongs af aan fanatiek mee bezig. Met de hele familie op de atletiekpiste, kwam Senne’s voorkeur voor judo onverwacht. Dit hield hem echter niet tegen om 6 keer Belgisch kampioen te worden en deel uit te maken van zowel de nationale als de Olympische ploeg. Doordat hij jarenlang zelf begeleid werd door experts, is hij de ideale man om jouw sportprestaties naar een hoger niveau te tillen.

<h4>Tim | Trainer</h4>

Tim | Trainer

Volleybal coach

Opleidingen
✓ Bachelor BASO Odisee St Niklaas

<h4>Hilde | Lesgever Aerobics</h4>

Hilde | Lesgever Aerobics

Geen les is dezelfde bij Hilde, zo houdt ze haar sporters gemotiveerd en coacht ze hen naar hun ultieme doel. Met ruim 35 jaar ervaring als aerobicsdocente is ze de perfecte persoon om jou te begeleiden. Daar komt nog bij dat ze 20 jaar lang eigenaar en lesgeefster bij Aerofitcenter was. En alsof dat nog niet genoeg was, geeft ze ook al jaren opleidingen tot aerobicsinstructor en workshops in binnen- en buitenland. Ervaring alom!

Opleidingen
✓ Bachelor Lichamelijke Opvoeding

<h4>Shanna | Lesgever Spinning</h4>

Shanna | Lesgever Spinning

Opleidingen

<h4>Fien | Lesgever Yoga</h4>

Fien | Lesgever Yoga

Fien geeft bij GO-FIT Mechelen " prana vinyasa " yogales. Prana Vinyasa is een dynamische yogastijl, waar we weinig stilstaan en de focus ligt op de verbinding tussen de bewegingen en de ademhaling. Het is een perfecte combinatie tussen rust vinden en jezelf uitdagen. Fien werkt nog 80% als consulent-expert bij het Expertisecentrum Dementie in Brussel.

<h4>Noah |Trainer</h4>

Noah |Trainer

Fervente fietser

Read more
<h4>Zuleyka |Lesgever Dance & Shape</h4>

Zuleyka |Lesgever Dance & Shape

Read more

Meer informatie?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Edith

"GO-FIT Mechelen is de eerste fitness waar ik na enkele maanden nog steeds even gemotiveerd ben als bij de start. Dit komt door de huiselijke sfeer (de eigenaars en trainers kennen je bij naam), de persoonlijke begeleiding en het eGym-programma waarbij je objectief je vooruitgang kunt opvolgen. Er is ook een uitgebreid aanbod aan groepslessen, welke gewoon mee inbegrepen zijn in je lidmaatschap. De fitness is volledig uitgerust en er heerst een hele leuke en aangename sfeer om te sporten. Geen ego-trippers die tot ergernis toe alle aandacht opeisen 😉 Als je het mij vraagt: twijfel niet, GO-FIT Mechelen is echt de beste prijs-kwaliteit en een dikke aanrader! "

Edith

Alex

"Ondanks dat ik een Racing Mechelen supporter ben, kom ik hier graag trainen. "In het hol van de leeuw" het stadion van KV Mechelen! Ik train bij GO-FIT Mechelen ondertussen al sinds december 2013 en heb de overgang meegemaakt van de Nekkerspoelstraat naar het stadion van KV. Welgemeend proficiat voor de prachtige infrastructuur en vriendelijke begeleiders!"

Alex

Kaat

"Bij de eerste keer dat ik samen met mijn mama in GO-FIT Mechelen binnenkwam riep ik spontaan: "Hier wil ik komen trainen". Bij een bezoek aan een ander fitnesscentrum heb ik direct het tegenovergestelde gezegd.... En inderdaad hier voel ik mij fantastisch! Ik volg groepslessen en ik train met de eGym toestellen."

Kaat

Mrabti (speler KV Mechelen)

"Als voetbalspeler van KV kom ik hier revalideren. Gelukkig is hier alles voorhanden om mijn training uit te voeren. Onder toeziend oog van kinesisten Bart en Dieter hoop ik snel opnieuw speelklaar te zijn."

Mrabti (speler KV Mechelen)

Dries

"Dankzij de zeer goede begeleiding van GO-FIT kan ik opnieuw sporten zonder pijn"

Dries

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Over GO-FIT Mechelen

GO-FIT in Mechelen is dé fitnessclub die jou op weg helpt naar een nieuwe fittere, gezondere en slankere leefstijl. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Dagpas en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met fitness bij GO-FIT Mechelen

Maak kennis met fitness bij GO-FIT Mechelen