Bezig met laden...

Aanpak

GO-FIT is een fitness & trainingscentrum dat zich onderscheidt qua service, kennis en ligging. Dankzij ons hoog opgeleid en ervaren team en dankzij innoverende fitnesstoestellen (eGym) kunnen we resultaatgerichte programma's aanbieden binnen drie unieke trainingsconcepten: Learn²Move, Move²Shape en Move²Perform

First move well, then move often. Eerst goed bewegen, dan pas vaak bewegen. Bij GO-FIT geloven we rotsvast in deze slogan. Zo ben je zeker dat je je lichaam geen schade toebrengt.

Aan de hand van ons advies bouwen we een traject op jouw maat. Je coach motiveert en ondersteunt je richting de gewenste resultaten. Een engagement van beide kanten met 100% resultaat, geschikt voor jong en oud.

Locatie

Openingsuren

Maandag
09:00 - 22:00
Dinsdag
09:00 - 22:00
Woensdag
09:00 - 22:00
Donderdag
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
09:00 - 13:00

Meet our happy customers

Wil jij ook beter bewegen?

Ben jij op zoek naar een fitnesscentrum in Mechelen? Wil je starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is GO-FIT hét fitnesscentrum voor jou! Aan de hand van ons advies bouwen we een traject op jouw maat. Je coach motiveert en ondersteunt je richting de gewenste resultaten. Een engagement van beide kanten met 100% resultaat, geschikt voor jong en oud (vanaf 16 jaar)!

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start meteen de juiste begeleidingsformule uit te kiezen. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welke formule het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

Wat voor doel wil je bereiken?