Bring a Friend naar GO-FIT Mechelen

Bring a Friend naar GO-FIT Mechelen

Niks is leuker dan samen sporten met je vrienden, kennissen en familie. Wij nodigen jouw vrienden/familieleden graag uit voor vrijblijvend kennismaking bij ons in de club. Zo kunnen samen kijken welke resultaten ze willen toewerken en bereiken. Dit is allemaal vrijblijvend en ze zitten nergens aan vast.

arrow-down

In 3 gemakkelijke stappen jouw vriend(in) aanmelden:

Teambuilding fitness Mechelen

Stap 1
Klik op de knop hieronder, vul je gegevens en die van je vriend(in) in en klik op ‘Verzenden’

Stap 2
We nemen binnen 1 werkdag contact met je vriend(in) op om hen uit te nodigen voor een persoonlijke kennismaking.

Stap 3
Vervolgens geven we hen graag een rondleiding in onze club en laten we zien hoe we ook voor hen een persoonlijk programma kunnen samenstellen met resultaat.

Introducee aanmelden
Samen sporten is natuurlijk nóg leuker!

Samen sporten is natuurlijk nóg leuker!

Introducee aanmelden

Vul hieronder jouw en de gegevens van je introducee in, klik op verzenden en GO-FIT neemt binnen 1 werkdag contact met jouw introducee op.

Over GO-FIT Mechelen

GO-FIT in Mechelen is dé fitnessclub die jou op weg helpt naar een nieuwe fittere, gezondere en slankere leefstijl. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Dagpas en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Meld jouw introducee aan bij GO-FIT Mechelen!

Meld jouw introducee aan bij GO-FIT Mechelen!