Bedrijfsfitness in Mechelen

Bedrijfsfitness in Mechelen

Heb je interesse in bedrijfsfitness?

arrow-down

✔ Lidmaatschapstest

✔ Intensieve begeleiding

✔ Gratis dagpas

Bedrijfsfitness, aangeboden door GO-FIT in Mechelen, is de perfecte oplossing om jouw werknemers op een betaalbare manier te laten sporten. Met bedrijfsfitness faciliteer je niet alleen een gezondere levensstijl voor je team, maar draag je ook bij aan een positieve werksfeer. Het implementeren ervan in jouw organisatie is een investering in het welzijn van je werknemers, wat leidt tot verhoogde productiviteit en minder ziekteverzuim.

De voordelen van bedrijfsfitness voor jouw organisatie

Bedrijfsfitness is meer dan alleen fitness; het is een integraal onderdeel van het welzijnsbeleid binnen een organisatie. Door het aan te bieden, zorg je ervoor dat je werknemers gezond en energiek blijven. Dit heeft een direct positief effect op jouw bedrijf. Gezonde werknemers zijn over het algemeen gelukkiger, productiever en minder vaak ziek. Bovendien is het economisch voordelig voor de werknemers, aangezien het goedkoper is dan een regulier fitnessabonnement of beurtenkaarten. Onze groepslessen bevorderen niet alleen de fysieke gezondheid, maar ook de teamgeest en onderlinge samenwerking.

Wat spreekt jou het meeste aan?

eGym

eGym

eGym is een slimme combinatie van volautomatische en revolutionaire trainingstoestellen. Tijdens de training krijg je via je scherm instructies waardoor mogelijke foute bewegingen vermeden worden. Je traint dus snel, veilig én eenvoudig!

Maak kennis met eGym

Personal training

Personal training

Elk persoon heeft een andere doelstelling als het gaat om het nastreven van een gezonde levensstijl; afvallen of juist aankomen, spieren verstevigen, fitter worden, conditie verbeteren, verminderen van klachten of mentaal sterker worden.ㅤ

Maak kennis met personal training

Groepslessen

Groepslessen

Wij zijn ervan overtuigd dat sporten in een groep het meest effectief is op de lange termijn. Door het sociale aspect en de dynamiek in een groepsles ben je meer gemotiveerd om een stapje extra te zetten.ㅤ

Meer weten

Investeer in de gezondheid van je team

Overweeg je om bedrijfsfitness in te voeren binnen jouw organisatie? Ontdek dan onze aantrekkelijke tarieven die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige fitnessfaciliteiten en -diensten, afgestemd op de unieke eisen van jouw organisatie. Neem contact met ons op en zet vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en vitaler team.