Beurtenkaart voor een fitness in Mechelen

Beurtenkaart voor een fitness in Mechelen

Heb je interesse in een beurtenkaart?

arrow-down

✔ Lidmaatschapstest

✔ Intensieve begeleiding

✔ Gratis dagpas

Bij GO-FIT in Mechelen bieden we een fitness beurtenkaart aan, die jou de flexibiliteit en het gemak geeft om te sporten wanneer het jou uitkomt. Onze fitness beurtenkaart is de ideale oplossing voor iedereen die in Mechelen woont of werkt en zijn of haar fitnessdoelen wil bereiken zonder vast te zitten aan een langdurig abonnement.

De veelzijdigheid van de beurtenkaart van onze fitness

De beurtenkaart van onze fitness biedt tal van voordelen. Het geeft je de vrijheid om te trainen op tijden die voor jou het meest geschikt zijn. Je hebt toegang tot alle faciliteiten en lessen, waaronder onze state-of-the-art e-gym. Dit betekent dat je kunt deelnemen aan verschillende fitnessactiviteiten, van cardio en krachttraining tot groepslessen, allemaal op basis van jouw eigen schema. Bovendien biedt de beurtenkaart je de mogelijkheid om een inspanningstest te doen in onze fitness, waardoor je jouw voortgang kunt monitoren en je trainingsregime daarop kunt aanpassen.

Wat spreekt jou het meeste aan?

eGym

eGym

eGym is een slimme combinatie van volautomatische en revolutionaire trainingstoestellen. Tijdens de training krijg je via je scherm instructies waardoor mogelijke foute bewegingen vermeden worden. Je traint dus snel, veilig én eenvoudig!

Maak kennis met eGym

Personal training

Personal training

Elk persoon heeft een andere doelstelling als het gaat om het nastreven van een gezonde levensstijl; afvallen of juist aankomen, spieren verstevigen, fitter worden, conditie verbeteren, verminderen van klachten of mentaal sterker worden.ㅤ

Maak kennis met personal training

Groepslessen

Groepslessen

Wij zijn ervan overtuigd dat sporten in een groep het meest effectief is op de lange termijn. Door het sociale aspect en de dynamiek in een groepsles ben je meer gemotiveerd om een stapje extra te zetten.ㅤ

Meer weten

Ontdek de voordelen van onze beurtenkaarten

Ben je geïnteresseerd in flexibele fitnessopties in Mechelen? Overweeg dan de aanschaf van een beurtenkaart voor onze fitness. Je geniet niet alleen van de vrijheid om te trainen wanneer je wilt, maar ook van de voordelen van een lidmaatschapstest die helpt bij het bepalen van het meest effectieve trainingsprogramma voor jou.