E-gym in Mechelen

E-gym in Mechelen

Heb je interesse in onze e-gym?

arrow-down

✔ Lidmaatschapstest

✔ Intensieve begeleiding

✔ Gratis dagpas

Onze e-gym in Mechelen is een veilige en efficiënte trainingsmethode voor een snel resultaat. Bij GO-FIT zetten we de modernste technologie in om jouw fitnessdoelen te realiseren. Met e-gym transformeer je je workoutroutine door middel van geavanceerde apparatuur en gepersonaliseerde programma’s.

De werking van e-gym uitgelegd

Heb je je ooit afgevraagd hoe e-gym precies werkt? Het begint allemaal met een uitgebreid intakegesprek. Onze deskundige personal trainers nemen de tijd om jouw huidige gezondheid en fitnessniveau te begrijpen. We voeren een reeks testen uit op een revolutionaire HUB, die alle cruciale data bijhoudt. Deze inspanningstest is de sleutel tot jouw succes, want het stelt ons in staat om de e-gymapparaten volledig op jou af te stemmen. Dit betekent dat elke oefening, elke beweging, perfect is afgestemd op jouw lichaam en doelen. Bovendien zorgt onze e-gymervaring voor een naadloze integratie met andere trainingsvormen zoals crossfit.

Wat spreekt jou het meeste aan?

eGym

eGym

eGym is een slimme combinatie van volautomatische en revolutionaire trainingstoestellen. Tijdens de training krijg je via je scherm instructies waardoor mogelijke foute bewegingen vermeden worden. Je traint dus snel, veilig én eenvoudig!

Maak kennis met eGym

Personal training

Personal training

Elk persoon heeft een andere doelstelling als het gaat om het nastreven van een gezonde levensstijl; afvallen of juist aankomen, spieren verstevigen, fitter worden, conditie verbeteren, verminderen van klachten of mentaal sterker worden.ㅤ

Maak kennis met personal training

Groepslessen

Groepslessen

Wij zijn ervan overtuigd dat sporten in een groep het meest effectief is op de lange termijn. Door het sociale aspect en de dynamiek in een groepsles ben je meer gemotiveerd om een stapje extra te zetten.ㅤ

Meer weten

Word nu lid en transformeer je training

Klaar om de stap te zetten en je fitnessreis naar een hoger niveau te tillen? Met onze aantrekkelijke tarieven en deskundige begeleiding van coaches is het nu het perfecte moment om lid te worden. Onze moderne faciliteiten en persoonlijke benadering zorgen ervoor dat elke training telt. Word lid van onze fitness en ervaar zelf hoe we jouw doelen werkelijkheid kunnen maken door het gebruik van e-gym.