Inspanningstest in Mechelen

Inspanningstest in Mechelen

Ben je benieuwd naar wat jouw lichaam kan bereiken?

arrow-down

✔ Lidmaatschapstest

✔ Intensieve begeleiding

✔ Gratis dagpas

Een inspanningstest bij GO-FIT in Mechelen is de eerste stap om jouw huidige conditie nauwkeurig te meten. Met een inspanningstest krijg je inzicht in je cardiovasculaire gezondheid, uithoudingsvermogen en fysieke capaciteiten. Deze test is essentieel om te bepalen waar je staat in je fitnessreis en om een gericht trainingsplan te kunnen opstellen.

Je trainingsplan na een inspanningstest

Na je inspanningstest stellen we bij GO-FIT een gedetailleerd en gepersonaliseerd trainingsplan op, afgestemd op jouw unieke doelstellingen. Dit plan is gebaseerd op de resultaten van je inspanningstest. Of je nu wilt afvallen, je spierkracht wilt opbouwen, of je algemene conditie wilt verbeteren, wij hebben de middelen om je te ondersteunen. Dit plan kan een combinatie van verschillende trainingsvormen omvatten, zoals core training om je kernspieren te versterken. Ook crossfit kan daarbij zitten voor een intensieve full-body workout. Daarnaast biedt onze e-gym geavanceerde apparatuur die jouw training naar een hoger niveau tilt.

Wat spreekt jou het meeste aan?

eGym

eGym

eGym is een slimme combinatie van volautomatische en revolutionaire trainingstoestellen. Tijdens de training krijg je via je scherm instructies waardoor mogelijke foute bewegingen vermeden worden. Je traint dus snel, veilig én eenvoudig!

Maak kennis met eGym

Personal training

Personal training

Elk persoon heeft een andere doelstelling als het gaat om het nastreven van een gezonde levensstijl; afvallen of juist aankomen, spieren verstevigen, fitter worden, conditie verbeteren, verminderen van klachten of mentaal sterker worden.ㅤ

Maak kennis met personal training

Groepslessen

Groepslessen

Wij zijn ervan overtuigd dat sporten in een groep het meest effectief is op de lange termijn. Door het sociale aspect en de dynamiek in een groepsles ben je meer gemotiveerd om een stapje extra te zetten.ㅤ

Meer weten

Ontdek jouw potentieel bij ons

Ben je benieuwd naar wat jouw lichaam kan bereiken? Neem dan de stap en kom langs voor een inspanningstest in onze fitness in Mechelen. Met onze gratis dagpas kun je niet alleen de inspanningstest uitproberen, maar ook de diverse fitnessmogelijkheden ontdekken. Laat ons je helpen jouw persoonlijke fitnessdoelen te bereiken en begin vandaag nog aan je reis naar een gezonder en fitter leven.