Core training in Mechelen

Core training in Mechelen

Wil je een krachtiger en stabieler lichaam opbouwen?

arrow-down

✔ Lidmaatschapstest

✔ Intensieve begeleiding

✔ Gratis dagpas

Core training bij GO-FIT in Mechelen is jouw sleutel tot een sterker, stabieler en gezonder lichaam. Deze training richt zich op de spieren in je middenrif, onderrug, heupen en billen. Deze spiergroepen zijn essentieel voor bijna elke beweging die je maakt en vormen de basis voor algehele fitheid en welzijn. Door regelmatig aan core training te doen, verbeter je niet alleen je fysieke gesteldheid, maar verhoog je ook je sportprestaties en verklein je de kans op blessures.

Versterk je kern met core training

Wat kun je allemaal doen om je core te versterken? Core training omvat een verscheidenheid aan oefeningen, van planks en crunches tot pilates en yoga-gebaseerde bewegingen. Deze oefeningen zijn ontworpen om je kernspieren te versterken en te tonen, wat leidt tot een betere houding en balans. Bij ons ondersteunt een personal trainer je bij het correct uitvoeren van de oefeningen, wat essentieel is voor het maximaliseren van de effectiviteit van je training en het voorkomen van blessures. Verder kunnen onze flexibele beurtenkaarten je helpen om core training in te passen in je drukke schema, waardoor het gemakkelijker wordt om consequent aan je fitness te werken.

Wat spreekt jou het meeste aan?

eGym

eGym

eGym is een slimme combinatie van volautomatische en revolutionaire trainingstoestellen. Tijdens de training krijg je via je scherm instructies waardoor mogelijke foute bewegingen vermeden worden. Je traint dus snel, veilig én eenvoudig!

Maak kennis met eGym

Personal training

Personal training

Elk persoon heeft een andere doelstelling als het gaat om het nastreven van een gezonde levensstijl; afvallen of juist aankomen, spieren verstevigen, fitter worden, conditie verbeteren, verminderen van klachten of mentaal sterker worden.ㅤ

Maak kennis met personal training

Groepslessen

Groepslessen

Wij zijn ervan overtuigd dat sporten in een groep het meest effectief is op de lange termijn. Door het sociale aspect en de dynamiek in een groepsles ben je meer gemotiveerd om een stapje extra te zetten.ㅤ

Meer weten

Begin vandaag met het transformeren van je lichaam

Wil je een krachtiger en stabieler lichaam opbouwen? Sluit je dan aan bij onze fitness om aan core training te doen. Onze tarieven zijn ontworpen om fitness toegankelijk te maken voor iedereen. Met een verscheidenheid aan lessen en deskundige begeleiding ben je bij ons op de juiste plek om je fitnessdoelen te bereiken.