Pilates in Mechelen

Pilates in Mechelen

Heb je interesse in pilates?

arrow-down

✔ Lidmaatschapstest

✔ Intensieve begeleiding

✔ Gratis dagpas

Pilates bij GO-FIT in Mechelen is de perfecte manier om zowel je lichaam als geest te versterken. Deze unieke vorm van oefening richt zich op het versterken van je core, het verbeteren van je flexibiliteit en het bevorderen van algemeen welzijn. Pilates is niet alleen effectief, maar ook een zachte manier om je lichaam te trainen, ideaal voor alle fitnessniveaus.

Pilates als deel van je fitnessplan

Waarom zou pilates deel moeten uitmaken van jouw fitnessroutine? Pilates is niet alleen een geweldige manier om specifieke spiergroepen te versterken, maar het helpt ook bij het bereiken van jouw algehele fitnessdoelstellingen. Bij ons kun je pilates in een groep ervaren, wat niet alleen leuk is, maar je ook motiveert en ondersteunt. Deze groepslessen bieden een community-gevoel waarbij je samen met anderen werkt aan je fitnessplan. Bovendien, door deel te nemen aan onze groepslessen, kun je genieten van de diversiteit van ons aanbod:

Bekijk ons lesrooster om een passende les te vinden die aansluit bij jouw schema.

Wat spreekt jou het meeste aan?

eGym

eGym

eGym is een slimme combinatie van volautomatische en revolutionaire trainingstoestellen. Tijdens de training krijg je via je scherm instructies waardoor mogelijke foute bewegingen vermeden worden. Je traint dus snel, veilig én eenvoudig!

Maak kennis met eGym

Personal training

Personal training

Elk persoon heeft een andere doelstelling als het gaat om het nastreven van een gezonde levensstijl; afvallen of juist aankomen, spieren verstevigen, fitter worden, conditie verbeteren, verminderen van klachten of mentaal sterker worden.ㅤ

Maak kennis met personal training

Groepslessen

Groepslessen

Wij zijn ervan overtuigd dat sporten in een groep het meest effectief is op de lange termijn. Door het sociale aspect en de dynamiek in een groepsles ben je meer gemotiveerd om een stapje extra te zetten.ㅤ

Meer weten

Start vandaag nog met fitnessen

Ben je klaar om je fitnessreis te beginnen of voort te zetten met pilates? Word dan nu lid van onze community in Mechelen en ontdek de vele voordelen van pilates. Onze deskundige instructeurs staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen in elke les. Meld je aan en ervaar zelf hoe deze vorm van oefening jouw leven kan veranderen.