Zumba in Mechelen

Zumba in Mechelen

Ben je klaar om deel uit te maken van onze zumbalessen?

arrow-down

✔ Lidmaatschapstest

✔ Intensieve begeleiding

✔ Gratis dagpas

Zumba bij GO-FIT in Mechelen is meer dan alleen een dansklas; het is een energieke, leuke en effectieve manier van fitness. Zumba combineert Latijns-Amerikaanse dans met aerobics, waardoor elke sessie voelt als een feestje. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, zumba is de perfecte manier om plezier te hebben terwijl je aan je gezondheid werkt.

Verbeter je gezondheid met zumba

Waarom zou je voor zumba kiezen? Ten eerste, het is een geweldige manier om je cardiovasculaire gezondheid te verbeteren. Het is een totale workout die je helpt calorieën te verbranden en je conditie te verbeteren. Het is ook perfect voor iedereen die van dansen houdt en een actieve, sociale vorm van fitness zoekt. Bij ons zijn de zumbalessen onderdeel van onze groepslessen, waardoor je de kans krijgt om ook andere vormen van groepsfitness te proberen:

Ervaar de veelzijdigheid en het plezier van onze groepslessen en vind de perfecte balans tussen plezier en fitness.

Wat spreekt jou het meeste aan?

eGym

eGym

eGym is een slimme combinatie van volautomatische en revolutionaire trainingstoestellen. Tijdens de training krijg je via je scherm instructies waardoor mogelijke foute bewegingen vermeden worden. Je traint dus snel, veilig én eenvoudig!

Maak kennis met eGym

Personal training

Personal training

Elk persoon heeft een andere doelstelling als het gaat om het nastreven van een gezonde levensstijl; afvallen of juist aankomen, spieren verstevigen, fitter worden, conditie verbeteren, verminderen van klachten of mentaal sterker worden.ㅤ

Maak kennis met personal training

Groepslessen

Groepslessen

Wij zijn ervan overtuigd dat sporten in een groep het meest effectief is op de lange termijn. Door het sociale aspect en de dynamiek in een groepsles ben je meer gemotiveerd om een stapje extra te zetten.ㅤ

Meer weten

Maak deel uit van onze fitnesscommunity

Ben je klaar om deel uit te maken van onze zumbalessen? Word lid en laat je meeslepen door het ritme en de energie van zumba. Met onze gratis dagpas kun je al onze lessen vrijblijvend uitproberen. Bekijk ons lesrooster, kies de lessen die jou het meest aanspreken en begin vandaag nog met een actiever en gezonder leven.