Crossfit in Mechelen

Crossfit in Mechelen

Zoek je een nieuwe uitdaging in fitness?

arrow-down

✔ Lidmaatschapstest

✔ Intensieve begeleiding

✔ Gratis dagpas

Crossfit bij GO-FIT in Mechelen is dé manier om jezelf fysiek en mentaal uit te dagen. Crossfit combineert elementen uit gewichtheffen, gymnastiek en cardio in één dynamische en intensieve training. Elke sessie is anders, waardoor je constant wordt gestimuleerd en je nooit verveelt. Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet, het biedt je de mogelijkheid om op jouw niveau te trainen en jezelf continu te verbeteren.

De impact van crossfit op je fitnessdoelen

Met crossfit kun je ongelooflijke resultaten bereiken. Deze vorm van training verbetert niet alleen je kracht en uithoudingsvermogen, maar helpt ook bij het opbouwen van spiermassa en het verbeteren van je algehele fitness. Het is ideaal voor iedereen die zijn of haar grenzen wil verleggen en nieuwe niveaus van fitheid wil bereiken. Bovendien bieden we een inspanningstest aan om je voortgang te meten en je training aan te passen aan je persoonlijke behoeften. Naast crossfit biedt onze e-gym geavanceerde apparatuur die perfect aansluit bij je training, waardoor je een compleet fitnessregime kunt ontwikkelen.

Wat spreekt jou het meeste aan?

eGym

eGym

eGym is een slimme combinatie van volautomatische en revolutionaire trainingstoestellen. Tijdens de training krijg je via je scherm instructies waardoor mogelijke foute bewegingen vermeden worden. Je traint dus snel, veilig én eenvoudig!

Maak kennis met eGym

Personal training

Personal training

Elk persoon heeft een andere doelstelling als het gaat om het nastreven van een gezonde levensstijl; afvallen of juist aankomen, spieren verstevigen, fitter worden, conditie verbeteren, verminderen van klachten of mentaal sterker worden.ㅤ

Maak kennis met personal training

Groepslessen

Groepslessen

Wij zijn ervan overtuigd dat sporten in een groep het meest effectief is op de lange termijn. Door het sociale aspect en de dynamiek in een groepsles ben je meer gemotiveerd om een stapje extra te zetten.ㅤ

Meer weten

Start vandaag met een nieuwe fitnessuitdaging

Zoek je een nieuwe uitdaging in fitness? Maak dan de sprong en word lid van onze fitness. Met onze gratis dagpas kun je niet alleen deelnemen aan crossfit, maar ook andere aspecten van ons fitnessaanbod uitproberen. Ontdek hoe het jou kan helpen je persoonlijke fitnessdoelen te bereiken en hoe onze ondersteunende gemeenschap je kan motiveren.